Ledenvergadering PRO Gulpen-Wittem zaterdag 1 juni 10.30-13.00

Beste PRO-gressieve vrienden, 

 

Binnenkort is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) van PRO Gulpen-Wittem. Een politieke bijeenkomst die inmiddels meer wegheeft van een gezellig weerzien tussen bekenden. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom maar als er gestemd moet worden kan dat alleen door de leden gedaan worden. Wil jij meestemmen en mee bepalen? Dan kun je lid worden voor €10 per jaar, tevens ondersteun je dan ook de vereniging. Laat dan alsjeblieft iets weten via een e-mail aan info@pro-gulpenwittem.nl.

 

Aanmelden voor de ALV is verplicht. Dit kan via een mail aan info@pro-gulpenwittem.nl.

 

Verder een oproep voor leden die een paar uur per maand kunnen missen en tot het bestuur willen toetreden. Ook zijn we nog op zoek naar een secretaris voor het bestuur. Als je meer wilt weten of je kandidaat wilt stellen, kun je contact opnemen met onze voorzitter René Nijssen via R-nijssen@home.nl.

 

Als laatste zoeken wij mensen die het leuk vinden een keer iets te organiseren voor onze achterban. Hoeft helemaal niet al te ingewikkeld te zijn en hulp kun je krijgen vanuit de partij. Dus heb je een leuk idee, laat het weten via een mail aan info@pro-gulpenwittem.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Sacha Vos

06-28716975

Raadslid PRO Gulpen-Wittem