Uitnodiging PRO Gulpen-Wittem nieuwjaarsreceptie

Beste PRO-gressieve vrienden,
Hierbij willen wij jullie uitnodigen voor onze PRO Gulpen-Wittem Nieuwjaarsreceptie die op 13 januari zal plaatsvinden bij 't Gulperhoes, Rosstraat 5, 6271 BG, Gulpen. Onderstaand vinden jullie meer informatie. 

Programma

12.30
13.00
13.30
15.00
Inloop
Film 'Van Schin op Geul... weet ik veul?'
Nieuwjaarsborrel
Einde 

Wij hopen jullie in grote getalen te mogen begroeten op 13 januari. Hoe meer zielen hoe meer vreugd dus ken je iemand die het leuk zou vinden om ook te komen? Heb je vrienden of familie op bezoek die je mee wilt nemen? Geen probleem, iedereen is, met aanmelding, van harte welkom.
Wens jij je aan te melden voor de nieuwjaarsreceptie? Stuur dan een mailtje naar info@pro-gulpenwittem.nl.
Met vriendelijke groet,

 

Sacha Vos
06-28716975
Raadslid PRO Gulpen-Wittem