‘Iedereen in Gulpen-Wittem moet kunnen meedoen’, wat kan beter en hoe?

Denk mee over dit onderwerp en vul de vragenlijst in

Vind jij dat alle plekken in Gulpen-Wittem goed en makkelijk bereikbaar zijn? Voel jij je welkom en geaccepteerd in je omgeving? Hoe denk jij over diversiteit en vind je dat de gemeente hier meer aandacht aan moet besteden? Begrijp je de informatie van de gemeente? Heb je het gevoel dat je ‘goed mee kunt doen’ in Gulpen-Wittem? De gemeente Gulpen-Wittem is benieuwd naar je mening!

 

De gemeente Gulpen-Wittem nodigt je uit om deel te nemen aan een onderzoek naar toegankelijkheid en inclusiviteit in Gulpen-Wittem. Door deel te nemen geef je de gemeente waardevolle inzichten over de huidige situatie en mogelijke verbeteringen. Samen streven we naar een inclusieve omgeving waar iedereen gelijke kansen heeft, zich welkom voelt en méé kan doen. Jouw perspectief zal ons helpen om een meer inclusieve en toegankelijke gemeenschap te creëren voor iedereen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat inwoners, ongeacht bijvoorbeeld hun achtergrond of beperkingen, nog beter kunnen deelnemen aan het gemeenschapsleven.

 

Hoe werkt het?

Ga naar www.moventem.nl/gulpen-wittem om de vragenlijst te starten. Deelname is gratis. Jouw anonimiteit wordt gerespecteerd, en we moedigen je aan om eerlijk en openhartig te zijn. Een aantal weken nadat het onderzoek is afgerond worden de resultaten teruggekoppeld. Er komt ook een overzicht van de belangrijkste conclusies op www.gulpen-wittemspreekt.nl. Invullen duurt ongeveer 10 minuten. Geen internet? Je kunt de vragenlijst ook op papier krijgen. Neem dan contact op met onderzoeksbureau Moventem via het telefoonnummer 0575 760227. Het onderzoek loopt tot 4 september.

 

Vaker meedenken? Word lid van ons inwonerspanel

Ongeveer 2 keer per jaar doet de gemeente via een vragenlijst onderzoek naar verschillende onderwerpen. Dat gebeurt via het onderzoekspanel ‘Gulpen-Wittem Spreekt’. Je hoeft geen lid te zijn/worden van het panel als je wilt deelnemen aan onderzoeken. Wil je wél lid worden? Dan kun je je aanmelden en word je per e-mail ook uitgenodigd voor volgende onderzoeken in Gulpen-Wittem. Bijna 900 inwoners gingen je voor! Je kiest zelf aan welk onderzoek je deelneemt en afmelden kan op elk gewenst moment. Kijk voor meer informatie en om lid te worden op www.gulpen-wittemspreekt.nl.