Aankondiging informatiebijeenkomst Energiecoöperatie Geuldal 25 oktober

Energiecoöperatie Geuldal is een initiatief van inwoners van de gemeenten Gulpen-Wittem en Valkenburg. Het initiatief gaat zich inzetten voor het opwekken van duurzame energie. Dichtbij huis en zonder winstoogmerk.

 

Op 7 september werden de raadsfracties van de gemeente Gulpen-Wittem alvast bijgepraat over de ontwikkelingen met betrekking tot duurzame energie en duurzame landbouw. Voor PRO Gulpen-Wittem heel belangrijke onderwerpen omdat wij vinden dat wij nú keihard moeten werken aan een leefbare planeet voor onze (klein)kinderen. Helaas hebben we gehoord dat er de afgelopen jaren op dit gebied door onze gemeente niet veel is gedaan, maar we zijn ook optimistisch omdat er een nieuw team klaar staat om dingen aan te pakken. 

 

Op 25 oktober zal er een bijeenkomst in het Wielderhoes in Wijlre plaatsvinden over de inspanningen van Energiecoöperatie Geuldal voor alle belangstellenden. Meer informatie over deze bijeenkomst zal spoedig volgen. 

Informatiebijeenkomst voor raadsleden op 7 september