Bijeenkomst 'Denk mee over de WMO' drukbezocht

PRO Gulpen-Wittem organiseerde op 24 mei een bijeenkomst rond de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Dit initiatief is ontstaan nadat het college had aangegeven het aantal (betaalde) voorzieningen de komende jaren te willen verminderen door een groter beroep te doen op (gratis) mantelzorgers. Tijdens de bijeenkomst heeft PRO naar de mening van burgers gevraagd, met als doel de raadsleden te helpen betere besluiten te nemen. Dankzij de grote opkomst heeft PRO veel informatie kunnen ophalen die tijdens de raadsvergadering van 25 mei werd aangeboden aan wethouder Derksen.

Speciaal voor deze bijeenkomst schreef burgerfractielid Marthy Kerff een column. Deze leest u via onderstaande link.

Download
Tsjakkaa is kassa.pdf
Adobe Acrobat document 140.1 KB