PRO-eindejaarspuzzel

Misschien hebt u hem al voorbij zien komen: de PRO Gulpen-Wittem eindejaarspuzzel. Als u de goede oplossing instuurt voor 8 januari 2023, maakt u kans op een leuke prijs. Zie voor meer informatie onderstaande advertentie.

Nieuwsjaarsbijeenkomst

Verder willen wij van de gelegenheid gebruik maken om u uit te nodigen voor de nieuwjaarsbijeenkomst van PRO Gulpen-Wittem. Deze vindt plaats op zaterdag 14 januari bij Lubosch Land in Ransdaal en bestaat uit twee onderdelen. Het eerste deel begint om 10.00u, heeft een informatief karakter en bestaat uit een rondleiding met presentatie en proeverijtjes. De kosten zijn e 7.50 per persoon. De nieuwjaarsreceptie begint rond 13.00 uur en deze is vrij toegankelijk. Voor meer informatie en aanmelden kunt u mailen naar Sacha Vos sachavos1975@gmail.com of 06-28716975. Van te voren aanmelden is verplicht voor beide onderdelen.

Eindejaarspuzzel

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

Download puzzel

Download
Kerstadvertentie PRO Gulpen-Wittem 2022.
Adobe Acrobat document 1.0 MB