PRO stelt artikel 35 vragen over de auto-rally op 28 augustus in en om Slenaken

Op zaterdag 28 augustus vindt in Teuven de jaarlijkse autorally plaats, waarbij bestuurders van oldtimers worden uitgedaagd om vanuit Teuven zo hard mogelijk naar boven te rijden, richting Slenaken. Raadslid Lodewijk Duyvendak vroeg het college of voor de rally ook een vergunning van Gulpen-Wittem nodig is omdat bewoners van Slenaken en omgeving hiervan veel overlast ondervinden. Het college heeft de inwoners inmiddels laten weten handhavend te zullen optreden bij snelheidsovertredingen op Nederlands grondgebied.

 

 

Artikel 35 vragen

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.