Geschil met de gemeente Vaals: PRO stelt artikel 35 vragen naar aanleiding van uitspraak voorzieningenrechter

PRO heeft de uitspraak van de voorzieningenrechter over het conflict tussen de gemeente Gulpen en Vaals goed gelezen en ontdekte dat wat in het persbericht van de gemeente stond, dat de rechter Gulpen-Wittem in het gelijk had gesteld,  maar ten dele waar is. De afsluiting voor motoren van Rott en Melleschet in de gemeente Vaals is wel in stand gebleven. Daarom heeft raadslid Lodewijk Duyendak weer vragen gesteld: wat betekent dit voor de inwoners van Bommerig? Ook vroegen wij wat dit hele juridische proces heeft gekost en zetten wij vraagtekens bij de rol van de projectleider van Team Heuvelland.

Artikel 35 vragen

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.