Artikel 35 vragen omtrent levering gas aan de gemeente Gulpen-Wittem

De situatie in Oekraïne heeft aanleiding geven om van diverse kanten (nationaal en internationaal) over te gaan tot economische sancties jegens Rusland en Russische instellingen. Het stopzetten van de contacten en contracten met Russische energie leveranciers behoort ook tot een van dergelijke sancties. Hieronder leest u meer over het standpunt dat PRO hierover inneemt en de artikel 35 vragen die over dit onderwerp aan het college werden gesteld. 

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.