PRO Gulpen-Wittem organiseert politieke cursus ‘Wat doet de raad?’

 

Steeds meer taken komen op het bordje van de gemeente. De ene dag buig je je als raadslid over de speeltuin bij je om de hoek, de andere dag ben je bezig met jeugdzorg, fietspaden, kinderarmoede of het bevorderen van duurzame energie. Voor iedereen die er over denkt om politiek actief te worden of gewoon meer wil weten over het werk van de gemeenteraad organiseert PRO Gulpen-Wittem een cursus van drie bijeenkomsten.

De cursus wordt gegeven door PRO raadsleden en voormalig wethouder Marion van der Kleij.

 

Deze PRO-cursus bestaat uit drie bijeenkomsten van 9.45 tot 12.00 uur. Deze vinden plaats op een nog nader te bepalen locatie.

  • 10 juli - Kennismaking met de gemeentepolitiek.
  • 17 juli - Wat houdt het werk van een raadslid in?
  • 4 september - Actuele thema’s in de gemeente Gulpen-Wittem.  Aansluitend is er een gratis lunch, samen met PRO (raads-)leden.

De bijeenkomsten zijn gratis. Aanmelden kan tot 31 mei bij de secretaris van de fractie Sacha Vos, via info@pro-gulpenwittem.nl of 06-28716975. Wel interesse, maar de genoemde data komen niet goed uit? Graag ook dit doorgeven aan Sacha Vos.

Natuurlijk worden de dan geldende Corona maatregelen in acht genomen.