Marion van der Kleij nieuwe voorzitter van PRO Gulpen-Wittem

 

Marion van der Kleij, voormalig wethouder en raadslid van de gemeente Gulpen-Wittem, is door de leden van  PRO Gulpen-Wittem benoemd tot waarnemend voorzitter van het bestuur van de partij. Het bestuur is verder versterkt met Petra van Wageningen uit Wijlre.

 

Als voorzitter zal Van der Kleij sturing geven aan de doorontwikkeling van de progressieve beweging richting de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Marion van der Kleij: ‘Er  is veel aan de hand in bestuurlijk en politiek Nederland, op alle niveaus. Het systeem knarst en kraakt. Dit laat zien dat eerlijke en transparante politiek meer dan ooit nodig is. De inwoners hebben recht op een overheid die naar ze luistert, met ze meedenkt, ruimte geeft voor participatie en ze serieus neemt.

In 2018 werd PRO Gulpen-Wittem bij de gemeenteraadsverkiezingen de grootste partij van Gulpen-Wittem. Inwoners hebben laten zien dat er grote behoefte is aan eerlijke en transparante politiek. De komende maanden zullen we de partij door ontwikkelen en met de leden en andere belangstellenden een groen en sociaal verkiezingsprogramma opstellen. Iedereen die daar aan wil bijdragen wordt van harte uitgenodigd om mee te doen.’

Meer informatie:
Rob van der Meer (secretaris) info@pro-gulpenwittem.nl

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0