Joepie, weer verkiezingen

Natuurlijk weten we dat niet iedereen enthousiast is over het resultaat van de afgelopen verkiezingen voor de Tweede Kamer. Die verkiezingen zijn geweest, nu komen de verkiezingen voor de gemeenteraad in maart 2022.

 

Joepie, PRO Gulpen-Wittem gaat door. Gezamenlijk hebben bestuur en fractie besloten dat de samenwerking in deze PRO actieve en PROgressieve alliantie doorgaat in 2022. Er zijn genoeg uitdagingen waar wij als collectief op willen inspringen. En samen kunnen we nieuwe oplossingen en nieuwe uitdagingen bedenken voor onze gemeente. Positieve input op het toekomstige verkiezingsprogramma zijn daarom van harte welkom. Iedereen, lid of geen lid van PRO Gulpen-Wittem kan haar of zijn input leveren aan de secretaris van de vereniging PRO Gulpen-Wittem, bereikbaar via rob@robvandermeer.eu.

 

Joepie, we zoeken kandidaten die zich namens PRO Gulpen-Wittem beschikbaar willen stellen voor de gemeenteraad. Mensen die verkiesbaar willen zijn, of wethouder willen worden, of die gewoon op de lijst willen staan om kenbaar te maken dat volgens hen een positieve en PRO-actieve verandering in de gemeente nodig is. Leden en niet-leden kunnen zich (vertrouwelijk) aanmelden, wederom bij de secretaris van de vereniging PRO Gulpen-Wittem, bereikbaar via rob@robvandermeer.eu. Een onafhankelijke kandidaatstellingscommissie zal namens PRO Gulpen-Wittem deze aanmeldingen beoordelen en een aanbeveling doen aan de ledenvergadering.

Reactie schrijven

Commentaren: 0