Hans Jacobs beëdigd als burgerfractielid

Tijdens de raadvergadering van 29 oktober 2020 is Hans Jacobs beëdigd als burgerfractielid namens PRO Gulpen-Wittem.

 

Helaas, vanwege corona, mochten we hem niet ter plekke feliciteren, maar we zijn wel degelijk blij met zijn benoeming. Hans draait al een tijdje met ons mee op de achtergrond, en vanaf nu dus ook officieel en op de voorgrond. Hij is al niet meer weg te denken uit onze fractie en heeft al zijn eerste motie geschreven voor agendapunt 13 en Raadslid Sacha Vos geholpen met haar eerste termijn.  We hebben een filmpje gemaakt van zijn installatie dat jullie bijgevoegd vinden.

 

Installatie Hans Jacobs als Burgerfractielid

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Robert van Haaften (zondag, 13 juni 2021 19:06)

    Zet hem op hans
    groeten uut Reurle