Oplossingen puzzels Gulp & Geul


De dagen lengen, de zon schijnt overvloedig en het Heuvelland staat in bloei. Helaas kunnen we er samen minder van genieten dan normaal. Ons Heuvelland doet vreemd en leeg aan zo zonder horeca, toeristen en dagjesmensen.

 

Winkels die gesloten zijn of aangepaste openingstijden hebben, kleine zelfstandigen en ondernemers waarvan sommige zelfs tijdelijk hebben moeten stoppen. Onze kinderen die thuiszitten omdat de scholen gesloten zijn, de mensen die juist door moeten werken omdat zij behoren tot een vitale

beroepsdoelgroep en onze ouderen en zwakkeren die dreigen te vereenzamen.

 

Ja, het is een bijzondere tijd waar we allemaal op onze eigen manier mee moeten zien om te gaan. Wij hopen dat nu de basisscholen weer opengaan binnenkort, alle achtste-groepers nog de mogelijkheid krijgen om op ge-

paste wijze afscheid te nemen van hun basisschool. Verder wensen wij alle eindexamenkandidaten heel veel succes met de laatste loodjes.

 

Als PRO Gulpen-Wittem willen wij onze inwoners in deze bijzondere tijd een hart onder de riem steken en bedanken voor hun bijdrage, klein of groot. De initiatieven die zijn ontstaan zijn hartverwarmend en hopelijk blijven we ook na Corona zo goed naar elkaar omkijken en rekening houden met elkaar. Om de vele extra uurtjes door te komen hebben wij deze puzzelpagina samengesteld.

 

Er is voor ieder wat wils met af en toe een echte tandenknarser die misschien wat internet zoekwerk vereist. Hieronder vind je alle antwoorden.

 

Let op: Klik op de pijltjes in een puzzel om deze te vergroten!Nog niet uitgepuzzeld? Geen probleem!

Download
Printversie woordzoeker
Woordzoeker Ode aan de vitale beroepsgr
Adobe Acrobat document 63.4 KB

Download
Printversie Kinder-kruiswoordpuzzel
Kinder kruiswoordpuzzel.pdf
Adobe Acrobat document 526.8 KB