Nieuwe college Gulpen-Wittem geïnstalleerd

Van links naar rechts: Tjeu Seeverens (formateur), Guido Houben (PRO), Marion van der Kleij (PRO), Jos Last (Balans)

Drie nieuwe wethouders

Tijdens de raadsvergadering van 31 mei 2018 is het nieuwe college voor de raadsperiode 2018-2022 geïnstalleerd. Naast burgemeester Nicole Ramaekers-Rutjens, zullen Marion van der Kleij (PRO), Jos Last (Balans) en Guido Houben (PRO) de nieuwe wethouders worden. Zij vervangen Piet Franssen en Philip Laheij, die tijdens de raadsvergadering afscheid namen als wethouder, maar als raadslid actief blijven. Voor Sacha Vos betekent dit dat zij namens PRO Gulpen-Wittem terugkeert in de raad. Ook Frans Derksen (Balans) maakt zijn rentree in de gemeenteraad. Marion, Guido, Jos, Sacha en Frans, van harte gefeliciteerd!

LOS en de gemeente Gulpen-Wittem maakten onderstaand filmpje om de 3 nieuwe wethouders voor te stellen. PRO Gulpen-Wittem is blij met deze nieuwe mijlpaal voor onze partij én voor Gulpen-Wittem en heeft alle vertrouwen in het nieuwe college. Wij wensen hen veel succes en wijsheid toe in de komende periode!

Burgerfractieleden

Naast de eerste twee wethouders die onze partij levert, is PRO Gulpen-Wittem ook twee burgerfractieleden rijker in Hein Dautzenberg en Jeroen Kockelkoren. Van harte gefeliciteerd, en ook Hein en Jeroen wensen wij heel veel succes!

Tot slot ook een felicitaties aan de overige nieuwe burgerfractieleden Chris Wouters, Noël Buijsen (beiden CDA) en Frank Essers (Fractie Franssen).

 

Bekijk wie onze wethouders, gemeenteraadsleden en burgerfractieleden zijn op deze pagina.