Presentatie Kieslijst & Passiepunten

PRO Gulpen-Wittem presenteerde op 21 januari 2018 de kieslijst, én haar belangrijkste programmapunten voor de verkiezingen van 21 maart. Wij mochten veel enthousiaste bezoekers verwelkomen in Ut Knulles in Mechelen en PROosten op een succesvol 2018!

 

Jack Cremers uit Eys is als lijstrekker gepresenteerd en zal fractieleider worden.

Marion van der Kleij uit Mechelen staat als nummer 2 op de lijst en is namens PRO Gulpen-Wittem kandidaat om wethouder te worden. Op de kandidatenlijst van PRO Gulpen-Wittem staan in totaal 25 personen uit de verschillende kernen van de gemeente, met verschillende politieke achtergronden. Ook vrouwen zijn met bijna 45% goed vertegenwoordigd op de lijst. Oud wethouder Ruud Verhoeven is lijstduwer van de nieuwste lokale partij in Gulpen-Wittem.

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van een geslaagde middag, óf bekijk onze kieslijst en onze 'passiepunten'.

 

Hartelijk dank aan iedereen die aanwezig was. Samen gaan wij er een mooie campagne van maken. Het kan ook ánders!

Reactie schrijven

Commentaren: 0