Verslagen raadsvergaderingen

Om inwoners op de hoogte te houden van wat wij als PRO Gulpen-Wittem doen in de raadsvergaderingen, en welke overwegingen daarbij horen, zullen wij na elke raadsvergadering een verslag plaatsen van de vergadering vanuit ons perspectief. Dit keer de vergadering van 28 mei 2020, nog steeds via livestream. Als belangrijke punten stonden onder andere de motoren in het Heuvelland en het livestreamen van vergaderingen op de agenda.
Om inwoners op de hoogte te houden van wat wij als PRO Gulpen-Wittem doen in de raadsvergaderingen, en welke overwegingen daarbij horen, zullen wij na elke raadsvergadering een verslag plaatsen van de vergadering vanuit ons perspectief. Dit keer de vergadering van 23 april 2020, met een hele andere manier van vergaderen. Als belangrijke punten stonden onder andere de herinrichting van de raadzaal en financiële steun voor de voedselbank op de agenda.
Om inwoners op de hoogte te houden van wat wij als PRO Gulpen-Wittem doen in de raadsvergaderingen, en welke overwegingen daarbij horen, zullen wij na elke raadsvergadering een verslag plaatsen van de vergadering vanuit ons perspectief. Dit keer de begrotingsvergadering van 7 november 2019.
Om inwoners op de hoogte te houden van wat wij als PRO Gulpen-Wittem doen in de raadsvergaderingen, en welke overwegingen daarbij horen, zullen wij na elke raadsvergadering een verslag plaatsen van de vergadering vanuit ons perspectief. Dit keer de vergadering van 24 oktober 2019, met de bestuursrapportage, het beleidsplan Sociaal Domein en de woningen aan de Nieuwstraat/Burggraverweg als belangrijke agendapunten.
Om inwoners op de hoogte te houden van wat wij als PRO Gulpen-Wittem doen in de raadsvergaderingen, en welke overwegingen daarbij horen, zullen wij na elke raadsvergadering een verslag plaatsen van de vergadering vanuit ons perspectief. Dit keer de vergadering van 26 september 2019, met het recreatiepark in Euverem, de doorontwikkeling van de gemeentelijke organisatie en de aanstelling van een nieuwe griffier als belangrijke agendapunten.
Om inwoners op de hoogte te houden van wat wij als PRO Gulpen-Wittem doen in de raadsvergaderingen, en welke overwegingen daarbij horen, zullen wij na elke raadsvergadering een verslag plaatsen van de vergadering vanuit ons perspectief. Dit keer de vergadering van 27 februari 2019, met de strategische visie en het Wielderhoes als belangrijke agendapunten.
Om inwoners op de hoogte te houden van wat wij als PRO Gulpen-Wittem doen in de raadsvergaderingen, en welke overwegingen daarbij horen, zullen wij na elke raadsvergadering een verslag plaatsen van de vergadering vanuit ons perspectief. Dit keer de vergadering van 31 januari 2019, met het Centrumplan Gulpen, de volgende stap voor Nijswiller en een wisseling van de wacht bij PRO als belangrijke agendapunten.
Om inwoners op de hoogte te houden van wat wij als PRO Gulpen-Wittem doen in de raadsvergaderingen, en welke overwegingen daarbij horen, zullen wij na elke raadsvergadering een verslag plaatsen van de vergadering vanuit ons perspectief. Dit keer de vergadering van 20 december 2018, met ALP in Nijswiller, de IJsboerderij in Wijlre en diverse verordeningen als belangrijke agendapunten.
Om inwoners op de hoogte te houden van wat wij als PRO Gulpen-Wittem doen in de raadsvergaderingen, en welke overwegingen daarbij horen, zullen wij na elke raadsvergadering een verslag plaatsen van de vergadering vanuit ons perspectief. Dit keer de vergadering van 29 november 2018, met de Pendile in Eys, de camping in Terziet en centraal tellen van stemmen als belangrijke agendapunten.
Op 8 november was er een vergadering van de gemeenteraad waarin de begroting voor 2019 werd behandeld. De begroting werd uiteindelijk, na een constructieve en in positieve sfeer verlopen vergadering, unaniem aangenomen. Lees hier onze Algemene Beschouwingen.

Meer weergeven