Hubertusmarkt 2018 - een groot succes!

Afgelopen zaterdag 3 november vond de jaarlijkse Hubertusmarkt plaats in Gulpen. Voor PRO Gulpen-Wittem een speciaal moment, omdat onze partij zich precies één jaar geleden op diezelfde Hubertusmarkt presenteerde als de nieuwe partij voor Gulpen-Wittem.

 

Een jaar later is PRO met 5 raadsleden en 2 wethouders ook de grootste partij, en kunnen wij natuurlijk niet ontbreken op deze mooie, veelzijdige jaarmarkt. De stand van PRO Gulpen-Wittem bevond zich dit jaar aan de Rijksweg, precies in het warme zonnetje dat deze hele dag scheen. Ook de opkomst was geweldig. Alle raadsleden, wethouders en een groot aantal leden van onze partij staken zich in de opvallende PRO-jasjes, en gingen aan de slag.

 

Er werden vele interessante gesprekken gevoerd met inwoners (en mensen van buiten onze gemeente). Soms kritisch, maar altijd op een positieve manier.

 

Wij vinden het zeer belangrijk om met onze inwoners in gesprek te gaan, en waarderen al deze gesprekken dan ook zeer. Heeft u ons gemist, maar wilt u toch contact met ons opnemen? Dat kan natuurlijk altijd via deze website of info@pro-gulpenwittem.nl

 

Bekijk hieronder een impressie van een, wat ons betreft, geslaagde Hubertusmarkt 2018 en de flyer die wij uitdeelden op de Hubertusmarkt.Onze flyer

Klik om te vergroten!